Hirdetés

CSAJOK RESZKESSETEK!!!!!

Ez a blog azért jött létre, hogy azoknak akik nem mernek egyszerűen odamenni egy szórakozóhelyen vagy közlekedési járművön vagy akárhol egy csajhoz, mert félnek a visszautasítástól, ez nekik szól ez a király kis blog!

Linkajánló

Friss topikok

Egyetemi partyban

2007.10.22. 01:27 xanadull

Sziasztok!

Régóta nem írtam már, és úgy gondolom most itt az ideje a következő, a legfrisebb sztorinak. :P

ugyan ez egy olyan buli volt, ahol megszívtam a dolgokat, de azért leírom :P

Pénteken elmentünk haverokkal pókerezni, sörözgettünk, majd később elmentünk bulizni budára, ahol egy egyetemi buli volt.... Voltak szép lányok, kevésbé szépek, és a röhely az volt, hogy volt egy érdekes lány is, aki jött oda hozzánk...először a haverommal táncolt, majd velem is...nade a táncból aztán a csaj rámmozdult, én elküldtem, majd visszajött, utána megkérdezte, hogy milyen lánynak tartom őt? Az igazat megvallva részeg voltam és őszinte, de finom és diplomatikus :P

3 kérdésem volt a csajhoz, meg 1 válaszom:

1. Szőke a hajad?

2. Kék a szemed?

3. Modellkedsz valahol?

mindhárom kérdésemre NEM-el válaszolt, az én válaszom meg csak ennyi volt:

Nalátod, ezek itt a problémák!

 

A lány kissé sértődötten elment, majd egy 5 perc mulva visszajött, kicsivel később meg hozott sört is :D:D:D  kegyetlen volt :P

majd mikor közöltem vele, hogy kezdek józanodni, le akart smárolni, de nem hagytam...ezek után megkaptam, hogy nem smárolok jól, mire jött a válasz, hogy dehát nemis smároltunk!!!

Utána kezembe vettem félig meddig a dolgokat, odamentem egy helyes lányhoz(3-an voltak), elkezdtünk táncolni és észrevetteem, hogy hasonlít a legjobb barátom baránőjére... Aztán kiderült, hogy nemaz a lány volt...:P Lényeg, hogy az egyik haverral meg az egyik sráccal mentem oda a lány(ok)hoz, a haverom kikapott véletlen egy kegyetlen izzadtságszagú csajt(tudom, mert sajna énis éreztem....:S), a másik srác egy nemvalami szép lánnyal táncolt(korán leléptem a buliról viszonylag, de a srác akkor kinnt beszélgetett már a lánnyal, mikor mentem el, nemtom mi lett a vége :P)

lényeg, hogy megszívtam mert mielőtt mentem el, el szerettem volna kérni a lánynak a számát, de nem adta meg, viszont megkerestem őt máshol :P .

Ennyi a legutóbbi sztori :P

legközelebb péntek környékén írok, de várom a kommenteket :P

 

UTÓIRAT: Haverom tanácsolta, hogy ezt meg kell írnom :P

 

6 komment

Egy átlagos záróbuli

2007.09.17. 22:36 xanadull

Sziasztok!

Szombaton az egyik szórakozóhely záróbulija volt, amire ismerősökkel mentem. Nagyon jó volt, előtte elkezdtünk iszogatni, kicsit elvetettem a sulykot, és fejreálltam :P. Nagyon jó volt a buli , rengeteg csaj volt, sokhoz odamentem, örültek is nekem, a (előző blogomban olvashattad a pozitív kisugárzás miatt). A lényeg az , hogy én most úgy mentem le, hogy nekem a sok lány közül csak egy kell.

A lényeg az volt, hogy valahogy elvesztettem minden ismerőst a szórakozóhelyen, leültem egy székre és megtaláltam pár olyan arcot aki az ismerettségi körömből van. Az egyik srácot megkértem, hogy adjon már nekem 2 taslit, mert nemtudok felállni, annyira részeg vagyok.

A srác adott nekem 2 maflást, de nem használt. Megkértem, adjon 2 nagyobbat, na azután már fel tudtam kelni úgy ahogy... Utána elindultam, hogy megkeressem azt az 1 lányt, akire hajtottam, mert már ismertem a lányt, meg be is jöttünk egymásnak, csak spec akkor nem volt semmi, mikor megismerkedtünk. Elkövettem akkor néhány hibát... 

Kb. olyan fél 3 fele már tudtam járni anélkül hogy elestem volna... Megtaláltam egyik havert, akinek mondtam, hogy most megmutatom hogy kell csajozni... Odamentem az egyik csajhoz, aki táncolt az egyik sráccal, elkezdtünk táncolni, utána megkérdezte, hogy mi nem egy iskolába jártunk véletlen( ismerős a szitu...:P). Mondtam neki, hogy elképzelhető, aztán beszélgettünk kicsit, és kiderült, hogy abba a suliba jár, ahol én végeztem tavaly :D. Megadta a számát, utána visszamentem a haveromhoz, akinek leesett az álla, hogy hogy csinálom?:D Elmeséltem neki, hogy kiderült, hogy a lánnyal egy suliba jártunk, azért volt az a sok beszélgetés, nem feltétlen azért mert bejöttem volna a csajnak.

Lényeg az, hogy nem jött össze azon az estén semmi komolyabb, csak olyan 4 óra fele beszóltam az egyik csajnak aki eljött mellettem, hogy merre mész művésznő drága? Erre a csaj visszajött, és lesmárolt...Gondoltam, ezis jól indul :)))) ezek után megtaláltak ismerőseim, és elmentem velük táncolni, utána hazamentünk.

kb ennyi a sztori. :P

 

15 komment

egy este egy klubban....

2007.09.15. 01:13 xanadull

Szóval!

Akkor szeretném azzal elkezdeni, hogy tegnap egy buliban voltam, ami egészen jóra sikeredett, és ezen felbuzdulva gondoltam, hogy nyitok egy ilyen blogot.

Tehát, elmesélem a tegnap estémet:

Lényeg, hogy lementem egy klubba tegnap 2 haverommal, a zene nem tetszett, meg a hangulatom se volt a topon.

Gondolkodtam, hogy akkor hamár ittvagyok, miértne csajozzak? Elis kezdtem, odamentem az egyik hölgyhöz, el szerettem volna kezdeni vele táncolni, de jött a barátja, és mondta keményen hogy a hölgy ővele van. Nekem se kellett több, egyből megkérdeztem a srácra hogy hány kiló, csakmert olyan mint egy legyengült etióp. Hát igen, kötekedésből jeles :P. Kimentem egy kicsit levegőzni és elgondolkodtam, hogy valahogy olyan mintha úgy igazából nemis akartam volna azt a lányt. Mikor visszamentem, elhatároztam, hogy csakis a legjobb csajokkal fogok táncolni, és akármi van, nem fog érdekelni. Tehát, ha kudarc van, nem bátortalanodok el, végigcsinálom és lesz ami lesz. Odamentem, telve önbizalommal, és a lány elsőre kicsit mintha vonakodott volna, de körülbelül annyit akart jelenteni a jelzése felém kb, hogy "hajts jobban te barom". Én nem adtam fel. Hajtottam és meglett az eredménye :P

Utána megláttam egy másik csajt, aki nagyon ismerősnek tűnt nekem. Oda is mentem hozzá, hogy bocsi, régen mi nem egy általános iskolába jártunk? A lány meglepődött, de végülis kiderült, hogy igen, egy általánosba jártunk, de sose beszéltünk. A lánnyal olyan szinten elvoltam, hogy már szinte menekült a pasijától, és mondta h menjünk ki inkább beszélgetni. Ki is mentünk, beszélgettünk, és megláttam egy nagyon aranyos, kissé fiatalos külsejű lányt, aki éppen menni készült a barátnőjével. Mondtam neki valamit, valami olyasmi volt, hogy látom menni készülsz, rábólintott és elindult a barátnője felé.

Amikor elért egy bizonyos távolságot tőlem, utána szóltam, hogy van már személyid egyáltalán? :D Mire visszafordult a lány, megkérdezte mit kérdeztem, erre egyik srác odaszól, hogy csak annyit hogy van-e már személyid? Erre a csaj visszajött oda hozzám, hogy értelmesen beolvasson nekem, elmondta hogy ő már elmúlt 18 éves, meg blablabla...

Erre mit csináltam?

A szemébe néztem a kissé alkohol hatása alatt lévő hölgynek, és közöltem vele, hogy: idefigyelj. Szerinted én nem látom, hogy elmúltál 18? Erre igennel válaszolt a csaj, úgyhogy feltettem máskép a kérdést: Ha mást kérdezek, akkor visszajössz ide elém? :D

Elkezdett mosolyogni, adott egy puszit, otthagyta a barátnőjét, és bejött velem táncolni. Szerintetek milyen érzés volt? Ezek után bennt táncoltam a lánnyal, mire megláttam 2 másikat akik jobban néztek ki. Ottis hagytam a lányt, és odamentem a 2 másikhoz (az egyik haveromat közben meg hívtam, hogy gyeremár).

Odamentünk, erre arrébb kitört egy kis bunyó. Hogy szólítottam meg a csajt? Hogy figyeljmár, ez olyan mint egy jó kocsma :P

Lényeg a lényeg, hogy tudatni akartam a lánnyal, hogy ittvagyok mellette, és valahogy éreztettem vele hogy szeretnék veleis táncolni.....Ő is vonakodott kicsit először, de aztán eljött a barátnőjétől táncolni, mire megjelent egy második haver, hogy lassan menjünk, meg minden.

A lényeg az az volt, hogy kimentem este levegőzni mint egy lúzer, és úgy mentem vissza, mint egy energiától kirobbanó srác, akin az látszik, hogy nagyon jól érzi magát, nincs barátnője, kissé rámenős, ápolt, ésegyszerűen csak egy szó volt: fasza.

Nem egoizmus meg semmi, de tényleg.

ha egy lányt fel akarsz szedni, akkor kellenek ezek a tulajdonságok.

Na, legközelebb ma megyek bulizni, mivel most éjszaka 1 óra van, és egy szórakozóhelynek a záróbulija lesz.

na pápá, aztán lehet írni a kommenteket. :P

8 komment